What Our Customers are Saying

Apa kata pengguna kami

“Saya telah menggunakan produk ini selama 15 tahun. Hasilnya tidak perlu dipertikaikan lagi. Kenikmatan seks adalah untuk suami dan isteri yang melakukan hubungan seks. Bagi pandapat saya setiap pasangan perlu tahu dan mencari bagaimana untuk memuaskan pasangannya dan kenapa ia dilakukan.

Pengedar

Aku cukup bangga senjata suami ku cukup keras tetapi walaupun keras tetapi ia masih longgar. Tetapi dengan mengambil atau menggunakan Super X – Booster, hasil segera diperolehi, aku mulai merasakan kepadatannya, kemas dan grip. Kenikmatan dan kepuasan tidak terhingga.

Pengguna

Setiap kali kami melakukan hubungan seks, isteri aku akan bertanya, abang sapu tak gel SUPER X-BOOSTER di zakar?.Ini berlaku apabila hubungan pada kali itu dirasakan longgar dan tidak ada kepadatan. Aku pun menggunakannya apabila diminta berbuat demikian.

Pengguna

Aku tidak memberi tahu isteri aku, yang aku menggunakan Super X-Booster. Dia sangat bangga apabila hubungan seks tersangat padat/ketat, kenapa susah sangat nak masuk?. Lepas itu baru aku memberi tahu. Sejak itu isteri aku menyuruh aku menggunaknnya.

Pengguna

Aku tidak pernah melihat kepuasan isteri aku sebegitu hebat, setelah menggunakan gel yang kamu beri.

Pengguna

Pada mulanya aku meragui untuk menggunakan Super X-Booster, kerana bimbang merbahaya dan memberi kesan sampingan. Setelah beberapa kali menggunaknya, ternyata sangkaan aku meleset. Kini aku terus menggunakannya.

Pengguna

Ternyata SUPER X-BOOSTER tidak mengecewakan, bila saya menggunakannya.

Pengguna

“Aku sebelum ini menggunakan pelbagai alat bagi kepuasan isteri aku. seperti gelang , kulit kambing, dan sebagainya.Ternyata isteri aku komplain kerana tidak selesa dan sakit. Kini aku tidak menggunakan lagi setelah diperkenalkan dengan Super X-Booster”

Pengguna

Isteri aku akan bertanya setiap kali kami melakukan hubungan seks, isteri aku akan bertanya, abang guna tak gel SUPER X-BOOSTER?

Pengguna

“Super X-Booster sungguh menjimatkan. Ternyata ia mengubah segala-galanya. Banyak sudah aku menggnakan produk lain, ternyata SXB amat berbeza.”

Pengguna

Full Shop

Jika anda berminat dengan produk ini sila tekan ‘Butang Beli’